Handlekurv

Beløp: 0,00

LEKER MOTORIKK SPRÅK HJELPEMIDLER MATEMATIKK HABA EDUCATION SALG
FORSIDEN / LEKER / SPILL / PIRATATAK - BYGG PIRATSKIP - KORTSPILL FRA DJECO

Piratatak - bygg piratskip - kortspill fra Djeco

SalesPrice: -0,8 RetailPrice: 0

kr 79,20 eksl.mva

Alder 5 til 99 år
Mål 11,5 x 9 cm
Merke
Lager Utsolgt fra nettlager. Sjekk lagerstatus i butikk.
Levering 2-4 dager
Et morsomt strategisk spill som passer for barn fra 5 år og oppover. Gøy for hele familien. Her gjelder det å være den første som får bygget seg et sjørøverskip.

Inneholder: 55 kort. 24 skipskort i 4 ulike farger. 20 kort med gullpeng, 8 piratkort og 3 kanonkort.
Mål: Bygge seg et skip (et ferdig skip består av 6 delkort).

Slik spiller du:
Alle kortene legges i en bunke på bordet med billedsiden ned. Spillerne trekker et og et kort etter tur.

Når du trekker et kort finnes det fire muligheter:
Skipskort: Hvis du trekker et kort med skip på, og ikke har trukket et skipskort tidligere i omgangen legger du dette ned på bordet foran deg. Nå er formålet å fortsette å bygge dette skipet i den fargen du har fått. Et skip består av 6 kort som legges ved siden av hverandre som et puslespill. Trekker du et skipskort med en annen farge enn den fargen du har begynt å bygge skipet ditt i, legger du det ned i en samlebunke med bildesiden opp. Dette kortet kan byttes/selges til de andre deltakerne som trenger akkurat denne fargen til sitt eget skip. Får du et skipskort kan du fortsette å trekke nytt kort om du tør. Dersom du har følelsen av at det kan komme en pirat på neste kort kan du la turen gå videre til nestemann.

Gullpenger: Et kort med gullpeng er verdt å samle på. Når du har tre gullpenger kan du kjøpe en skipsdel fra en annen spiller som har skipskort med din farge, slik at du kan bygge sitt eget skip. Får du et kort med gullpeng legger du det i samlebunken din med billedsiden opp. Får du et kort med gullpeng kan du fortsette å trekke et nytt kort om du tør. Dersom du har følelsen av at det kan komme en pirat på neste kort kan du la turen gå videre til nestemann. Har du tre gullpenger og vil kjøpe et skipskort gjør du det når det er din tur, da trekker du ikke et nytt kort. Gullpeng-kortene du handler med legges i en felles bunke på bordet.

Kanonkort: Når du trekker et kanonkort legger du det i samlebunken din. Et kanonkort er verdt å spare på, det kan hjelpe deg dersom du blir angrepet av en pirat senere. Når du får et kanonkort kan du fortsette å trekke et nytt kort om du tør. Dersom du har følelsen av at det kan komme en pirat på neste kort kan du la turen gå videre til nestemann.

Piratkort: UFLAKS! Piraten stjeler tre av dine andre kort. Du velger selv hvilke tre. De tre valgte kortene og piratkortet legges i en felles bunke midt på bordet. Har du færre en tre kort legger du alle i bunken. Deretter går turen til neste spiller. Har du et kanonkort har du flaks! Da kan du bruke kanonen til å komme deg ut av knipa. Legg kanonen og piraten i fellesbunken på bordet.

Hvis bunken blir tom, blandes kortene fra fellesbunken og brukes på nytt. Vinneren er den som først klarer å bygge et helt sjørøverskip bestående av 6 kort.

Spillet kommer i en fin solid turkis eske med uttrekksfunksjon. Den er lett å ta med på tur. Det følger med brukerveiledning på svensk, dansk og engelsk.

TEST

PageId:

UrlPath: "leker/spill/djeco-piratak-kortspill"

UniqueUrl: "djeco-piratak-kortspill"

CanonicalUrl: http://riktigeleker.sprell.no/djeco-piratak-kortspill


Åpningstider butikk

Man - Fre 09:30 - 18:00
Lørdag 09:30 - 17:00

Adresse til butikk

Riktige Leker AS

Haakon Vii's gate 1

0161 Oslo

Kart til butikk

Kontakt oss

Telefon 22 01 78 51
Fax 22 01 78 53
E-post web@riktigeleker.no