-
   
 
Taustumpen, brøk
Taustumpen, brøk

Taustumpen, brøk

Produktnummer: 00018343000151

Learning Wrap-Ups er et morsomt, appellerende og selvinstruerende matematikk-hjelpemiddel / leketøy som egner seg utmerket til øving og lek både hjemme, borte og underveis.


Hver oppgavesamling består av en ”løsningssnor” og 10 solide plater i plast, hver plate har 12 oppgaver, til sammen 144 oppgaver. Snoren føres over og under platen mellom oppgave og svar, og tilslutt dannes det et avgjørende mønster på baksiden av platen.
Alle brettene er praktisk koblet sammen i toppen, du bare vrir ut den oppgaveplaten du ønsker å benytte, så er du i gang. Hver enkelt hovedoppgave er trykt på platene.


Begynn med snoren i spor 1 på venstre side, og før tråden til riktig spor på høyre side (svaret på oppgaven). Snoren føres så på baksiden av platen fram til spor to på venstre side hvor man så starter med en ny oppgave. Til slutt fester man snoren og snur brettet for å se om ”edderkoppnettet” av kryssende tråder korresponderer med det mønster som er trykt på platens bakside. Om alt er riktig vil snoren ligge i nøyaktig samme mønster som det trykte. Enkelt, gøy og genialt!


Learning Wrap-Ups finnes som Addisjons-, subtraksjons- multiplikasjons- og divisjons- og brøkoppgaver.
 

Brøkoppgavene dekker ulike oppgaver som identifikasjon av deler av en helhet, økning og reduksjon av brøker, brøkdeler av en helhet, enkel regning med brøker og sammenhengen mellom brøker og desimaler..

  • Kr. 139,00
  •   
  • På lager: 9 stk.
Del produktet via: