-
   
 
Sider utenfor meny > Nyttig info > Personvern

Personvern

Riktige Leker AS er opptatt av å behandle alle person– og betalingsopplysninger på en sikker og god måte for alle kunder, og ikke misbruke noe av den informasjonen som blir gitt oss. Her kan du lese mer om hva vi lagrer og benytter oss av:

Personopplysninger:
Riktige Leker AS lagrer navn, adresse, telefonnummer, e-post adresse og hvilke varer som er handlet til alle kunder som handler i vår nettbutikk. Dette gjør vi slik at vi kan sende varene til riktig person på rett adresse, samt at vi kan komme i kontakt med deg som kunde om det er behov for dette i kjøps -og leveringsprosessen. Du vil aldri motta nyhetsbrev fra Riktige Leker AS om du ikke selv har meldt deg på dette. Riktige Leker AS vil ALDRI selge disse personopplysningene til en tredjepart.

Kortnummer:
Riktige Leker AS benytter seg av en sikker side når det blir skrevet inn kortopplysninger på våre nettsider. All informasjon om kredittkortet blir sendt direkte til DIBS, som er vår kortutløser, og vi hverken får eller lagrer noe informasjon vedrørende kredittkort.
Ved kortbetaling vil vi først bare reservere det gitte beløpet på kortet, men det vil aldri bli belastet før vi sender varen til deg som kunde. Denne reservasjonen er tidsbegrenset, og vil automatisk bli opphevet om kjøpet blir annullert av deg som kunde. Dette gjør at du har en ekstra sikkerhet ved kortbetaling hos Riktige Leker AS.

Coockies / Informasjonskapsler:
Når du går inn på riktigeleker.no sine nettsider lagres det informasjonskapsler på harddisken som brukes av din nettleser. Vi kan bruke denne informasjonen i ordreprosessen eller for å lage statistikk vedrørende bruken av våre nettsider. Denne informasjonen inneholder ingen personopplysninger som kan identifisere deg som kunde, og vi vil aldri bli videreformidlet til utenforstående eller en tredjepart. Informasjonskapslene vil automatisk bli slettet i løpet av få uker.